Miért jó a munkaadóknak?

A nyugdíjas szövetkezet által nyújtott szolgáltatás díjának összege a feladatteljesítésben résztvevő nyugdíjas(ok) által teljesített díjazás összegének 15%-a.
A nyugdíjasok díjazása nem lehet alacsonyabb, mint az Mt. 153. §-ában foglalt felhatalmazás alapján kiadott jogszabályban meghatározott minimális összeg.
A minimálbér esetén a 274/2017. (IX. 21.) Kormányrendelet előírását kell alkalmazni, amely szerint a
nyugdíjas szövetkezet számára fizetendő minimális szolgáltatási óradíj összege megegyezik a minimálbér egy órára vetített összegének 1,178-szorosával.
Amennyiben jelentős létszámban vagy munkaórában van foglalkoztatási igénye, akkor szövetkezetünk vezetősége szívesen folytat egyeztetést a lehetőségekről.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, hogy írjon az ugyfelszolgalat@nyugimunka.hu  címünkre. Kérdéseire 24 órán belül válaszolunk.

Szövetkezetünkben jelenleg több, mint ezer aktív idős várja, hogy az Ön cégénél dolgozzon.

Regisztrációs eljárás után megadhatja azt, hogy milyen feltételekkel keres munkatársakat.

 

Hogy adhat fel hirdetést?


1) Regisztráljon az oldalunkon.
2) Várjon , amíg a honlapkezelő elfogadja regisztrációját. (Max. 1 nap.)
3) Használja ingyenesen oldalunk hirdetésfelületét. Tegye fel állásajánlatait.
4) A Jelentkezőket elfogadhatja vagy elutasíthatja, amiről Ők e-mailben kapnak értesítést. (Csak az elfogadással láthatja a Jelölt telefonszámát.) Ha nem jelentkeznek megfelelő emberek, akkor Ön is kereshet a munkavállalók között.
5) Vegye fel a kapcsolatot a lehetséges jelöltekkel, és ha megfelelnek az interjún, kérjük értesítsen minket a szerződés megkötése érdekében!

REGISZTRÁLOK